В Санкт Петербург руското министерството на отбраната обяви, събира музикални инструменти,

...
В Санкт Петербург руското министерството на отбраната обяви, събира музикални инструменти,
Коментари Харесай

Москва изпраща на фронта акордеони и балалайки

В Санкт Петербург съветското министерството на защитата разгласи, събира музикални принадлежности, които ще бъдат изпратени в зоната на военните дейности в Украйна, съобщи на уеб страницата си Радио " Свободна Европа " /радио " Свобода ", базирайки се на известие в обществените мрежи от администрацията на община Гагаринское.

В известието се споделя, че музикалните принадлежности са нужни на " мобилизираните и военнослужещите, изпълняващи специфични задания, с цел да поддържат бойния дух, единството и вдъхновението за подвизи ". Необходими са баяни, акордеони, хармоники, китари, балалайки.

На жителите се предлага да донесат музикални принадлежности във Военномедицинския музей на Министерството на защитата, Военноисторическия музей на артилерията, техниката и свръзките или Централния военноморски музей. Инструментите се одобряват гратис.

През ноември кметът на Москва Сергей Собянин предложи на московчани да провеждат новогодишни събития и да употребяват приходите за поддръжка на по този начин наречената специфична интервенция.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР